Tanity- az UV mentes barnulás

A barnulási folyamat során egy speciális cukor származék lép reakcióba a bőr felső rétegében található aminosavakkal és ezáltal alakul ki a barna bőr. A folyadékot, egy erre a célra kifejlesztett kompresszoros pisztollyal permetezzük a bőrre, amely néhány perc alatt teljesen megszárad. A permet kozmetikai bronzosítót is tartalmaz, amitől azonnal látható a barnaság. Ez a kozmetikai bronzosító az első fürdésnél eltűnik és felszínre kerül a tartós, gyönyörű barna szín.

Az UV mentes barnítás természetes barnaságot eredményez, amivel nem csak nyáron, hanem egész évben megőrizhetjük nyári barnaságot! Azoknak is alkalmas, akik fényérzékenyek, fehér, szeplős, anyajegyes, májfoltos vagy csak egyszerűen érzékeny bőrűek, és szeretnének barnák lenni, de a szolárium használata nem javasolt számukra. Előnye, hogy nem éri káros UV sugárzás a bőrt! A bőrfelületre juttatását követően, a barna szín kb. 2-3 óra múlva már látható.  A barnulási folyamat körülbelül további 6 órán keresztül tart. Az eredmény egy gyönyörű és természetes barna bőr. Az elért szín teljes mértékben vízálló és általában 7-10 napig tart a bőr hidratáltságától függően. A bőr csupán 4-5 nap után, az elhalt hámsejtek leválását követően kezd fakulni.

Előkészületek – 24 órával a kezelés előtt 
Szabaduljon meg az elhalt, száraz bőrsejtektől, melyek megakadályozhatják, hogy a bronzosító friss, egészséges bőrsejtekben szívódjon fel. A száraz, hámló bőrréteg eltávolítása tehát miden kezelés előtt fontos. 

Amennyiben mégis száraz, hámló, vízhiányos bőrre kerül az UV mentes oldat, nem tud egyenletesen felszívódni és a fakulás során barnasága kevésbé lesz természetes, egyenetlen színűvé válik, és az eredmény is kevésbé lesz látható.
A megoldás az UV mentes barnulás előtt 1-2 héttel használjon UV mentes barnításhoz készült ápoló termékeket Gyantázás a kezelés előtt 48 órával tanácsos!

Tanácsok a kezelés előtt:
A kezelni kívánt testrészen használjon olajmentes bőrradírt a száraz, hámló bőrréteg eltávolítására. Utána tusoljon le, de ne használjon tusfürdőt. A magas pH értékű szappankészítmények, mint például a hagyományos tusfürdő, negatívan befolyásolják a bőr barnaságát és hidratáltságát. A fújás napján kerülje a testápoló, illetve egyéb krémek, parfümök használatát. A szűk ruha ledörzsölheti, elmaszatolhatja a kozmetikai bronzosítót, ezért érdemes bő és sötét ruhában jönni.

A kezelés menete:
Fújás előtt a kezelni kívánt testrészen PH beállító folyadékot permetezünk a bőrre, amit vizes kendővel egyenletesen szétkenve, enyhén hidratálja és helyreállítja bőr PH szintjét. Ezáltal barnább, természetesebb színt eredményez. A tenyér, körmök, bőrkeményedések és lábfej elszíneződésének elkerülésére védőkrémet használunk. 

Ez után következik a fújás:
A folyadékot egy erre a célra kifejlesztett kompresszoros pisztollyal permetezzük a bőrre, amely néhány perc alatt teljesen megszárad, a hajlatokat levegő segítségével szárítjuk. Az UV mentes barnítás természetes barnaságot eredményez, amivel nem csak nyáron, hanem egész évben megőrizheti a nyári barnaságot!

Tanity, UV mentes barnulás
  • 8 óra 3500 Ft
  • 4 óra 4000 Ft