Alakformálás: Kavitációs ultrahanggal, és rádiófrekvenciás zsírbontás

Az testünk formálása, korunk egyik legnagyobb kihívása. Mivel nem mindenkinek van ideje a napi teendők mellett sportolni, és sokszor fáradtak is vagyunk hozzá, ezért mindig voltak olyan leleményes emberek, akik a könnyebb utat keresték, hogy ezzel másoknak is megkönnyítsék az alakformálást. Az általunk használt gépekkel Önnek nincs más dolga, mint kényelmesen pihenni, amíg a gépek dolgoznak. A kavitációs zsírbontás alapja a kavitáció, egy fizikai jelenség, mely akkor következik be, ha egy anyag folyadék fázisból, nyomás esése következtében, hirtelen gáz fázisba megy át. A kozmetikai és orvosi kezeléseknél a kavitáció egy az ultrahang hullámok által kifejtett hatás, mely hullámok speciális frekvencián kerülnek kibocsátásra.

A kavitációs zsírbontás a legújabb fejlesztés az alacsony frekvenciájú ultrahang kezelések terén. A kavitációs zsírbontó készülék speciális frekvencián működő ultrahang hullám egyenletes, szabályozott és ismétlődő mikro méretű vákuumbuborékokat hoz létre a sejt közötti térben. Így a kavitációs zsírbontás során ez túlnyomás alá helyezi a zsírsejteket és szétrombolja azokat. Ez a robbanás a nagyon gyenge, törékeny membránok törését okozza, amelyek a zsírsejteket veszik körül, így elősegíti a felesleges zsír távozását, mely a nyirokrendszer segítségével kiürül szervezetünkből.

A kavitációs zsírbontás kezelés tehát a szervezet zsírlebontó képességét fokozza a leginkább problémás helyeken. A nyirokkeringést serkentő technikák segítik elvezetni a zsírsejt szétbomlása után keletkezett anyagokat.

A rádiófrekvenciás zsírbontás során a zsírsejtek elfolyósodnak és noninvazív módon (műtét nélkül) távoznak a zsírpárnák. A kezelés során a bőrt 40-42 °C-ra felmelegítjük, így beindul a zsírbontás, a zsírsejtek sejtmembránján keresztül a hőenergia a zsírsejtek széteséséhez vezet. A lebontott zsír a nyirokrendszeren keresztül távozik a szervezetből, ezért a kezeléshez elengedhetetlen a kellő mennyiségű folyadékbevitel és kiegészítő nyirokdrenázs alkalmazása, mely a rádiófrekvencia után beletartozik a kezelésbe.

Alkalmanként több cm-t, akár 2-3 cm-t is fogyhatunk egy testrészből. Zsírleszívás-szintű eredmény, amely fájdalommentes és a bőr feszessé válik!
A cellulit (narancsbőr) kialakulása a helytelen táplálkozás, a kevés mozgás, a stressz, valamint a túlzásba vitt cukor, és a nem megfelelő zsírfogyasztás jele.  A ki nem ürült salakanyagokat, a kötőszövet nagy mennyiségben képes tárolni, és közben maga is nagy kárt szenved.  A sejtek között megrekedt salakanyagok (só, víz, zsír) a bőr alatti kötőszövetek elváltozását, megkeményedését okozzák, így a bőr olyan lesz, mint a narancs héja.

Gépünk hatékony zsírbontást végez, így a zsírsejtek méretének csökkenésével a mikro-keringés és nyirokáramlás újra elindul, az anyagcsere folyamatok helyreállnak, mely megindítja a cellulit leépítését. Az eredmények: a méretcsökkenés, alakformálás már néhány kezelés után jól láthatóak!

Alakformálás

Alakformálás rádiófrekvenciával vagy kavitácios ultrahanggal, vákuummal kombinálva

 • has 4000 Ft

  10-es: 35000 Ft

 • comb/fenék 4000 Ft

  10-es: 35000 Ft

 • fenék/derék 3000 Ft

  10-es: 27000 Ft

 • felsőkar 3000 Ft

  10-es: 27000 Ft

Alakformálás Hiemt-el

 • has 30 perc 4000 Ft
 • comb 30 perc 4000 Ft
 • fenék/ derék 30 perc 4000 Ft
 • felsőkar 30 perc 4000 Ft
 • 2 teszrész 30 perc 6000 Ft